30.5.10

Teman....

Sekarang kat umah aku tinggal satu je teman bermain aku, Mimi. Adik dia, Cici dah mati time aku balik keje syif malam. Sampai je umah aku trus g toilet tmpat aku kurung dorg dan tgk Cici dah terbaring, keras dan ada semua hurung. Cian Mimi. Xde adik dah. Dan sejak2 tu dia makin manja dgn aku.

Mimi ni sgt aktif dan nakal. Macam budak kecik la jugak kan. Lari sana sini, cakar2 aku dan suka kaco hamster. Tu je la kawan dia yg tinggal, hamster Annis yg 8 ekor tu.hehe....

Ada org tanya, "tak bosan ke dok umah sorang?". bagi aku lg rilex ada la. Aman je. Tak payah nak serabut pikir housemate wat sepah la, pengotor ke atau wat bising. =) Bosan tu biasa la. Lepak2 pun bosan gk. Lagi pun tak jauh pun nak kuar dating ke, nak lepak2 shisha ke... :p

Yg penting, aku happy dgn life aku skrg. Tp masih ada yg aku tak happy dgn diri aku sendiri.

2 comments:

Aby Umy said...

benar la tu
yang penting kite happy je
biar dok rumah terus pun

tapi pasal ape lagi yang korang bilank tak happy tu?

annyss said...

pe yg x hepy mucuk??

There was an error in this gadget