20.7.11

Sedih lagi.... T_T

Last weekend aku g Tasik Kenyir ikut lawatan company aku. Tahun ni aku ada peluang ikut pas tahun lepas away day aku kena keja. Lagi pun aku tak pnah g Kenyir jd aku excited la nak g ni....

Best jugak bercuti kat sana. Memang aman dan sesuai gk untuk honeymoon.hehe.... Makanan pun terbaek, chalet pun best dan aktiviti2 yg ada cam lake cruising dan ada air terjun yg best, menambah lg keseronokkan duk sana.

Tapi apa yg tak best nya, bila aku sampai umah, aku sedar sekor dr kucing aku mati. Terbaring bawah kabinet TV. Tak tau la apa punca dia mati sedangkan yg lain sihat je. Dia terbaring tu, aku tgk xde lak darah ke luka apa ke.... Sedih aku... Sebab tu la meow plg manja dan rapat dgn aku.


Bye2 MONO... Rindu MONO....
There was an error in this gadget